Behandelingen

Onze verzorgingsdiensten voor uw hond

Hond na trimmen

Knippen / Scheren

Hierbij scheren we uw hond op de gewenste lengte. Dit hoeft niet altijd heel kort te zijn. U kunt ook kiezen voor een leuk model. Hierbij worden de poten, kop en staart geknipt en het lichaam geschoren. Let erop dit gaat niet als de hond teveel klitten heeft.

Aantal keren: 6-12 weken, gem. 8 weken.

After

Ontwollen

Bij deze behandeling verwijderen we de losse onderwol. Dit gebeurd doormiddel van de was en blaasmethode. Zo zetten we uw hond lekker in bad en blazen vervolgens alle wol eruit.

Aantal keren: 1x in de 3 maanden / halfjaar

Plukken

Bij het plukken wordt de loszittende bovenvacht met de hand ‘geplukt’. Dit is niet pijnlijk voor uw hond en wordt toegepast bij ruwharige honden, zoals de Ruwhaar Teckel.

Aantal keren: 1x in de 3 maanden / halfjaar

Tussenbeurt

U kunt tussen de volledige behandelingen in langskomen voor een tussenbeurt. We geven uw hond dan een bad en een borstelbeurt en werken de oogjes, kont en voetjes wat bij. Mocht de hond veel klitten hebben, dan gaan we alsnog over op een volledige behandeling.

Puppy beurtjes

Het is belangrijk voor uw pup om te wennen aan de trimsalon. Hiervoor zijn de puppy beurtjes.

De eerste keer maken we kennis met elkaar en krijgt u meer informatie over de vachtverzorging. Hier mag u bijblijven. Dit kan vanaf  12 weken.

De tweede puppy beurt gaan we uw puppy lekker wassen en droogblazen. Hier nemen we de tijd voor, zodat het een leuke ervaring wordt. Dit kan vanaf  16 weken.

Hierna kunnen we gaan kijken voor de eerste knipbeurt. Met uitzondering van de vachten die niet worden geknipt / geschoren. Dit is rond de 20-24 weken.

Overige behandelingen

U kunt tussen de trimbeurten door ook terecht voor alleen nagels knippen en evt. oogjes vrijmaken. Voor vaste klanten is dit gratis! 

Voor alleen wassen / blazen kunt u ook terecht. Dit helpt de kortharige honden vaak, zodat het verharen een stuk minder wordt.

De Snuffelsalon

Meerberg 12 
6718 DC Ede

06-35623361
info@desnuffelsalon.nl

kvk nr: 89653440
Btw nr: NL004750745B95