Voorstellen

Over mij

Mijn naam is Esther Couprie, geboren in 2002. Van jongs af aan ben ik opgegroeid met dieren, van katten tot aan kippen en hamsters.

Eerst ben ik begonnen met een opleiding om in de kinderopvang te kunnen werken. Dit bleek al snel niks voor mij te zijn en daarna heb ik ong. een jaar als gastouder gewerkt. Hierna heb ik besloten een opleiding tot hondentrimster te gaan doen. Het werken met de dieren ligt me meer en dan vooral met de honden.

In 2022 ben ik begonnen met de opleiding tot hondentrimster bij het Aeres in Barneveld. Dankzij mijn leuke stageplek heb ik veel geleerd en vind ik het beroep nog steeds erg leuk. De eerste module heb ik begin 2023 met succes afgerond. Ook de theorie en stage is succesvol afgerond. Voor het plukken, uitdunnen en knippen ben ik geslaagd. Eind januari alleen nog het inkorten en dan ben ik officieel geslaagd.

Al snel zijn we de garage om gaan bouwen tot trimsalon. Zo is het van alle gemakken voorzien. De trimsalon beschikt over een elektrische tafel, bad en een airco, hierdoor kan ik ook in de zomer uw hond trimmen.

In de trimsalon werk ik met 1 hond tegelijk of meerdere van dezelfde baas. Dit geeft de honden en mezelf meer rust en zo kan ik alle aandacht vestigen op uw hond. Zelf ben ik erg rustig en geduldig, voor veel honden werkt dit positief

Kruimeltje

Hiernaast ziet u mijn Bolognezer genaamd Kruimeltje. Hij doet zijn naam zeker eer aan! Sinds 2020 is hij bij ons gekomen en is het mijn hondje. Het is een heel leuk zeldzaam ras, wat je niet zo snel tegenkomt.

Dankzij hem ben ik me bezig gaan houden met de vachtverzorging en dit vond ik zo leuk, dat ik hier nu mijn beroep van maak. Zo is deze boef ook regelmatig mijn proefkonijn en dat moet ook wel om die vacht mooi wit te houden. Op hem kan ik mooi nieuwe shampoo en materialen uitproberen.

De Snuffelsalon

Meerberg 12 
6718 DC Ede

06-35623361
info@desnuffelsalon.nl

kvk nr: 89653440
Btw nr: NL004750745B95