No-show beleid

No-shows. Zoals iedereen van ons gewend is, zijn wij geen standaard trimsalon maar transparant en duidelijk. Wij vinden het daarom niet nodig om onze eventuele no- show kosten door te berekenen in de prijs van onze bestaande behandelingen. Wij vinden het namelijk niet nodig dat jij als trouwe klant hiervan de dupe moet zijn.

Wat verstaan we onder te laat? U bent te laat wanneer we niet aan de behandeling kunnen beginnen omdat de planning daar geen ruimte meer voor biedt

Voorwaarden no-show beleid

Tot 24 uur voor behandeling – kosten = Gratis

Klanten kunnen tot maximaal 24 uur van te voren gratis annuleren, hiervoor wordt niets in rekening gebracht.

24 uur voor behandeling – kosten = 50%

Klanten die hun afspraak binnen 24 uur voor behandeling annuleren wordt 50% van de behandeling in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd en plaats.

Niet gekomen/Te laat – kosten = 100%

Klanten die geen gebruik maken van zijn/haar gereserveerde plaats of te laat zijn en alle mogelijkheden om een afspraak af te zeggen niet gebruiken/onaangekondigd niet verschijnen, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd en plaats. De no-show incasso wordt door het bedrijf “Ik kan niet meer B.V.” behandeld. Voor het bedrag zie de tarieven op de website.