7 – Puppy wenbeurt

7 – Puppy wenbeurt Het is belangrijk om zo vroeg mogelijk met uw pup naar de trimsalon te komen. Zo zorgen wij voor een positieve ervaring voor de hond, zodat de toekomstige behandelingen als leuk wordt ervaren. U kunt met uw pup komen op een leeftijd van 12 tot...

6 – Nagels knippen

6 – Nagels knippen Je kunt ook een afspraak maken om alleen de nagels te laten knippen. Voor vaste klanten die tussen de trimbeurten door even langskomen voor nagelverzorging, is dit zelfs gratis! Vraag naar de mogelijkheden.

5 – Ontwollen

5 – Ontwollen Dit houdt in het verwijderen van overtollige ondervacht, ook wel bekend als wol. Niet alle honden kunnen deze behandeling ondergaan, maar denk bijvoorbeeld aan rassen als de Berner Sennenhond of Husky. Het ontwollen begint in bad, waar de hond...

4 – Plukken

4 – Plukken Bij deze methode wordt de loszittende bovenvacht met de hand ‘geplukt’. Mits professioneel uitgevoerd, is dit niet pijnlijk en wordt het vaak toegepast bij ruwharige honden, zoals de Ruwhaar Teckel.

3 – Scheren

3 – Scheren Vaak wordt scheren geassocieerd met kale honden, maar dat is niet altijd het geval. Soms is het een noodzaak (bijvoorbeeld met ernstige klitten), en soms is het de wens van de eigenaar om de vacht kort te scheren.