Bij de puppybeurtjes kunt u erbij blijven, zo krijgt u informatie over het borstelen en kan de pup wennen aan alles wat er in de trimsalon gebeurt. Zodra de hond een hele trimbeurt ondergaat zou het fijn zijn als u er niet bij blijft, dit is vaak makkelijker voor mij en de hond. Met uitzondering kan u er bij blijven, dit in overleg.

Laat uw hond van tevoren goed uit, de trimbehandeling neemt enige tijd in beslag. Dat voorkomt ongelukjes in de trimsalon. Wel zo fijn voor uw hond!

Om het haar van uw hond op een leuke lengte te houden, is het van belang om zelf uw hond thuis te verzorgen en regelmatig naar de trimsalon te komen. Het hangt natuurlijk af van het ras, hoeveel tijd hieraan besteed moet worden en hoe vaak de hond naar de trimsalon zal moeten. Vaak zie je dat als de hond naar de trimsalon komt, hij al in de klit zit. Dit is vervelend voor uw hond, het uitborstelen van klitten vinden ze vaak niet leuk en zorgt ervoor dat de hond korter geschoren moet worden.

Als er bijzonderheden zijn zou ik dit graag van tevoren weten, zodat ik hier evt. rekening mee kan houden.

Mocht uw hond loops zijn, laat dit dan van tevoren weten. Dan verplaatsen we de afspraak. Dit in verband met andere honden. Reutjes kunnen vaak niet tegen de geur, dit maakt het moeilijk om de andere honden nog te kunnen trimmen. Ook kan het zijn dat uw hond dan gevoeliger is en het minder prettig vindt.

Ik stel het op prijs dat u bij het ophalen niet te vroeg komt. Zodra de hond het baasje hoort of ruikt, kan het zijn dat uw hond onrustig wordt. Hierdoor is het voor mij moeilijk om de trimbehandeling af te maken. Ik laat het u weten als de hond klaar is.

Het is niet nodig om uw hond van te voren te wassen, dit gebeurt bij elke behandeling bij ons in de trimsalon en zit bij de prijs inbegrepen (uitzondering plukhonden).